Links

Er zijn vele websites die we tegenkomen op internet. Wanneer we een goede website vinden plaatsen we deze hier om jullie er ook van te laten genieten. Kies uit onderstaande categoriƫnlijst, klik dan op de naam van de site die u wenst te bezoeken.

BSR Nederland Ā 
Website van de Body Stress Release associatie Nederland. Body Stress Release is een gezondheidstechniek. Pijn, ongemakken of beperkingen? Veel klachten hebben een logische oorzaak: vastgezette spanning in spieren en/of bindweefsel, oftewel body stress. Body Stress Release (BSR) stimuleert het lichaam om die vastgezette spanning los te laten. Een release is precies, effectief en vriendelijk. De techniek is geschikt voor iedereen: jong en oud, ziek of gezond. Lees op deze site alles over body stress, Body Stress Release (BSR) en de beroepsvereniging. Ontdek zelf wat Body Stress Release kan doen voor uw gezondheid en uw welzijn.

Facebook pagina van de praktijk BSRLimburg
BSRAN folder - Body Stress Release (BSR) is een gezondheidstechniek die het lichaam in staat stelt haar zelfhelende vermogen optimaal te benutten. BSR helpt het lichaam om vastgezette spierspanning (bodystress) los te laten.
In de folder een beknopte versie hierover. Meer kunt u lezen op de website en hier vindt u ook een BSR praktijk bij u in de buurt.

Internationale Body Stress Release website
Body Stress Release is a complementary health technique pioneered in South Africa by Ewald and Gail Meggersee. This gentle technique assists the body in its own healing process and brings effective relief from many forms of tension, pain and discomfort caused by the build-up of stress in the body.

Stress op Wikipedia
Dit artikel gaat over stress als fysiologisch en psychisch verschijnsel. Voor mechanische spanning, vaak ook stress genoemd, zie het artikel mechanische spanning Stress is een vorm van spanning die in het lichaam van mensen of dieren optreedt als reactie op externe prikkels en die gevolgd wordt door een bepaald patroon van fysiologische reacties.

Stress partner vs baas
Partners zijn een grote bron van stress dan het werk. Vooral vrouwen zijn niet zelden van mening dat hun echtgenoot voor meer spanning dan ontspanning zorgt.