Home

Welkom op de website van De Beste Massages, onderdeel van Praktijk Gelukkig.
Mijn naam is Daniëla van Dobben – Hermans, meer informatie over mij vindt u onder het kopje “Over mij“.

U kunt bij mij terecht voor diverse Energetische- en Wellnessmassages.

massageMijn doel is om met massages mensen meer in balans te brengen en ze een beter contact met hun eigen lichaam te laten ervaren.

Voor mij is een massage een belevenis die volledig en ongestoord ondergaan moet kunnen worden. Ik neem hier dan ook ruim de tijd voor.

Telefonisch is er een korte intake waarbij u uw wensen kunt aangeven en waarbij ik graag hoor of er bepaalde medische aandoeningen zijn waar ik bij het geven van de massage rekening mee moet houden. Vervolgens zal ik kort uitleg geven over de specifieke massage die u wenst en over de effecten die u hiervan zult gaan ervaren.

Tijdens het geven van de massage zorg ik voor een aangename temperatuur en sfeer zodat u helemaal kunt ontspannen en de massage optimaal zijn werk kan doen.

Na afloop koppel ik kort terug wat mij tijdens het geven van de massage eventueel is opgevallen. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen. Veel mensen kiezen er voor om de volgende massage dan alvast in te plannen, zodat u verzekerd bent van een tijdstip dat u goed uitkomt.

Voor het maken van afspraken kunt u mij bereiken op telefoonnummer +31(0)6-81837096 of u kunt gebruik maken van het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Hopelijk kan ik u snel begroeten in Praktijk Gelukkig!

Daniëla van Dobben – Hermans.