Over mij

Eén van mijn passies is reizen!

Tijdens mijn reis door Indonesië onderging ik een massage op het strand. Deze massage was zo heerlijk ontspannend, dat ik het Indonesische vrouwtje vroeg mij dagelijks te komen masseren. Haar massages gaven me een ultiem gevoel van geluk en vrijheid! Bij de tweede keer werd ik mij ineens bewust, dat het niet alleen de massage op zich was maar dat deze mevrouw zo’n intentie van liefde in haar massages legde, dat ze dit gevoel onbewust aan mij doorgaf.

Indonesie 2012 (Java, Bali en Gili Air) 1778

Na terugkomst van mijn reis werd ik op een ochtend wakker en dacht, deze ervaring gun ik andere mensen ook!

Ik ben begonnen met cursussen voor Wellnessmassages aan de Wellness Academie.
Omdat ik zelf vrij spiritueel ben ingesteld zocht ik verdieping in mijn massages en deze heb ik gevonden bij twee fantastische mensen uit het mooie Heist-op-den-Berg in België. Zo heb ik mijn massages met Energetische massages kunnen aanvullen.

Nog steeds volg ik diverse cursussen om mij verder te blijven ontwikkelen.
Als je werk voelt als je hobby dan mag je jezelf GELUKKIG prijzen.

Sinds een jaar is er ’n nieuwe “passie” in mijn leven gekomen.

Mijn echtgenoot Alec Brett van Dobben. Wij hebben elkaar in februari 2015 ontmoet via een datingsite. Hij wilde zich net uitschrijven … ik schreef mij net in. We werden aan elkaar gematched! De droom die ik had kwam uit, een levenspartner vinden, die mij kan aanvoelen en aanvullen op spiritueel vlak.

De cursussen die ik bij mijn Belgische docenten (Jef en Jeanine) volgde raakten mij op vele manieren. Maar wat mij ook raakte was hun samenwerking, je passie delen met betrekking tot je “werk”. Ik dacht dat zou ik ook graag willen…

Mijn tweede wens kwam uit (deze was wel zeer specifiek), een levenspartner vinden waar ik misschien wel een praktijk mee kon gaan starten, die net zoals ik gedreven is en zich bezighoudt met ontspanning / heling van het menselijk lichaam.

Nog geen jaar later zijn onze praktijken samengevoegd tot PRAKTIJK GELUKKIG.

TOEVAL? Neen, daar geloven Alec en ik niet in. Het gaat om een positieve focus, weten wat je nu echt wilt, hoe je het hebben wilt en dit bewust uitzenden. Het klinkt eenvoudig… maar is het zeker niet altijd! Ook wij hebben lief en leed meegemaakt in ons leven om op het punt aan te komen waar je nu wil zijn en wat je nu hebt! En ook elke dag opnieuw moet je weer in jezelf geloven om mooie dingen te kunnen creëren.