Ritueel

Holistisch Ritueel

Het Holistisch ritueel is een cadeau voor je lichaam en ziel. Het is een fysieke en innerlijke reis om het contact met jezelf te verdiepen waardoor je levensenergie (weer) kan stromen.

Bij binnenkomst heet ik je welkom en mag je lekker ontspannen in een warm voetenbad met een fijne geur. We kijken samen naar een intentie voor dit ritueel en jij kiest intuïtief welke etherische olie (100 % natuurlijk) daar aan bij draagt op dit moment.

Jouw lichaam is jouw tempel dat haarfijn aangeeft hoe het met jou gaat. Ik nodig je uit via jouw lichaam mee op reis te gaan. Ik stem mij af op jou met mijn hartenergie om zo een verbinding te mogen maken met jouw onderbewuste en jouw ziel. Door intuïtieve aanraking, energetisch lichaamswerk en een combinatie van ontspanning- en Lomi Lomi massage kun je (even) loslaten en (volledig) tot rust komen.

Mochten er tijdens de massage dingen zijn die me zijn opgevallen of dat ik intuïtief informatie/ advies heb mogen ontvangen via jouw lichaam en ziel dan koppel ik dit na de massage aan jou terug (mits je dit wil!) Je kunt weer verder met een heldere blik en meer inzicht!

Wellness Ritueel

Het Wellness ritueel is pure verwennerij voor jouw lichaam en geest! Na dit ritueel voelt u zich fris herboren!

Bij binnenkomst heet ik je welkom en mag je lekker ontspannen in een warm voetenbad met een aangename geur. We vervolgen de sessie met een heerlijke lavendelpeeling voor de rug die aansluitend met warmwaterkompressen wordt afgenomen.

Daarna wordt de rugpakking waarbij je de keuze hebt tussen Honey & Rose of Chocolate & Vanilla op je lichaam aangebracht. Als de pakking is ingetrokken ga je genieten van een zachte ontspanningsmassage met een heerlijke etherische olie (100 % natuurlijk) naar keuze.

Dit ritueel kun je upgraden naar een peeling en lichaamspakking voor de gehele achterzijde van het lichaam of je kiest voor een toevoeging van de Hotstone stenen.

Mama Ritueel

Het Mama ritueel is een ritueel voor alle mama’s die durven te kiezen voor zichzelf. NU, TIJD voor JOU!

Het verzorgen van je kind(eren) kan nogal veel van je vragen. Dit ritueel zorgt ervoor dat jij je energie weer kunt opladen en even niets hoeft maar gewoon mag ontspannen. Dit ritueel is een combinatie van een Holistisch- en Wellness ritueel. Na dit ritueel kun je de dagdagelijkse dingen en het zorgen voor je kind(eren) vanuit meer rust en inzicht weer aangaan!

De dag voor of dezelfde dag van dit Mama ritueel stem ik me op jou af en maak ik een hartverbinding met jouw onderbewuste en je ziel en koop ik bij de bloemist een bloemetje voor jou!

Bij binnenkomst van onze afspraak heet ik je welkom en mag je ontspannen in een warm voetenbad met een heerlijke geur. Tijdens het voetenbad ga ik zo goed mogelijk via jouw bloemetje je meer informatie geven over waarom ik dit bloemetje voor jou heb uitgekozen. Tevens kies jij alvast intuïtief een etherische olie (100% natuurlijk) uit voor tijdens de massage.

Voordat we de massage beginnen krijg je een heerlijke lavendelpeeling van de rug die aansluitend wordt afgenomen met warmwaterkompressen en breng ik vervolgens een heerlijke rugpakking aan met een keuze uit Honey & Rose of Chocolate & Vanilla.

Als de pakking is ingetrokken ga je genieten van een zachte energetische massage met de door jou zelf gekozen etherische olie!