Energetische massages

RAINDROP MASSAGE

Young Living’s gepatenteerde Raindrop massage (regendruppel techniek) combineert een unieke gerichte massage- en energie benadering met pure, authentieke essentiële oliën. Hiermee wordt een diep harmoniserende, verjongende en ontspannende ervaring verkregen.
De techniek, ontwikkeld door D. Gary Young (oprichter en CEO van Young Living) is voortgekomen uit zijn ervaring met de wellness tradities van de oorspronkelijke bewoners van de USA, de Native American indianenstammen. Deze aanpak zorgt voor een revolutionaire en harmonische manier van verzorgen – zowel fysiek, mentaal als emotioneel.

De gebruikte oliën zijn:

  • Harmony (mix)
  • Tijm
  • Basilicum
  • Cypres
  • Wintergroen
  • Majoraan
  • Pepermunt
  • Aroma Siez (mix)

INTUÏTIEVE MASSAGE

De intuïtieve massage is een ontspanningsmassage die helemaal is afgestemd op uw behoefte en er op gericht is om u weer in balans te brengen. Bij een intuïtieve massage worden bekende klassieke massage technieken, zoals strijkingen en knedingen, op een holistische manier toegepast. Dit betekent dat het niet volgens een vast schema wordt toegepast, maar met creativiteit en intuïtie. Er is aandacht voor ‘de hele mens’ en niet voor een verzameling klachten, spieren en andere delen. Holistische massage richt zich niet alleen op het lichaam van de cliënt, maar heeft ook tot doel het evenwicht op geestelijk en emotioneel niveau te herstellen. Hierbij maak ik gebruik van de oliën van Young Living waarvan u er zelf één intuïtief uitkiest waarbij we gaan kijken welke invloed deze op het lichaamsstelsel heeft bij het inzetten in de massage. Wat voor een verhaal vertelt deze olie!

Ontspant lichaam en geest.
Laat energie beter stromen.
Geeft een intenser lichaamsgevoel.
Helpt bij lichamelijke klachten.
Stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
Zorgt voor hernieuwde vitaliteit.
Geeft een gevoel van welbehagen.
Raakt de diepste kern van iemands wezen.
Is een oeroude vorm van helen.

INDONESISCHE HERBAL EARTH MASSAGE

kruidenstempelDe Indonesische Herbal-Earth massage is een zachte vorm van voetreflex en werkt zowel stimulerend/ activerend als ontspannend. Er wordt op een gevarieerde manier gewerkt op de voeten en onderbenen. (handen, Indonesische behandelstaaf van versteend hout en 2 warme in olie gedrenkte kruidenstempeltjes gevuld met 5 kruiden) Al deze kruiden hebben hun eigen specifieke werking.
Kruiden: lavendel, melisseblad, kamfer, kamille en passieflora.

 

ENERGETISCHE MASSAGE

Energetisch_boomIn deze massage wordt gewerkt met energieën om blokkades op te lossen waardoor de levensenergie “Chi” weer in harmonie kan stromen. Het is een volledige doch zachte lichaam-, gezicht- en hoofdmassage met de bedoeling het lichaam en de geest te laten ontspannen door energie toe te voegen of overtollige energie weg te nemen. Door de zachte effleurages waardoor spanningen worden opgeheven en de helende kracht via de handen heeft deze massage een effectief effect op het herstellen van de harmonie in lichaam en geest.

 

YOGIMALUMASSAGE

Orange_maluDe Orang Malu/Yogiman leert ons:
Dat men door oprechte bescheidenheid, kracht en energie heeft om alle negativiteit en angsten los te laten.
Dat je vanuit deze kracht en energie, vrede en geluk kan creëren om in het leven telkens opnieuw te beginnen.
Dat het leven een oneindige cirkel is zonder einde zonder begin.
De Orang Malu/Yogiman schenkt u een nieuw begin (hergeboorte), innerlijke vrede en geluk. Deze massage werkt vooral op het bevrijden van emoties.

 

CHAKRA JADESTONE MASSAGE

Jade_vierkantDe algemene en helende werking van deze edelsteen is vooral bescherming en reiniging. Door zijn hoge trillingsfrequentie is Jade een krachtige helingsteen met een veelzijdige werking. Hij brengt ons in het hier en nu in staat van innerlijke rust en vrede. Zo kunnen we oude leefgewoonten en patronen loslaten als ook de daardoor ontstane emoties.
Andere werkingen:
Ontgift, ontzuurt, stimuleert en ondersteunt de nier- en blaasfunctie
Brengt de water-, zout- en zuren/basenhouding in balans
Ondersteunt de lever en de pancreas bij het afvoeren van afvalstoffen
Helpt bij gal-, maag- en darmklachten
Ondersteunt en helpt de hartfunctie “hartritmestoornis”
Helpt bij spierstijfheid , spierpijnen en/of krampen en verzacht reumatische pijnen
Werkt ontstekingsremmend en herstelt de huid
Werkt positief op het zenuwstelsel
Werkt positief op de geestelijke en lichamelijke oververmoeidheid en herstelt daardoor de vitaliteit en de levenslust
Verhelpt onrust, prikkelbaarheid, nervositeit, neerslachtigheid en hoofdpijn
Helpt bij pijnlijke maandstonden
Bevordert een voorspoedige bevalling
Beschermt tegen negatieve invloeden en energieën
Reinigt de aura en trekt positieve energie aan
Brengt de chakra’s in balans

 

ROZENKWARTSMASSAGE

quartz_heartEdelstenen en/of halfedelstenen worden ingezet bij lichamelijke-, geestelijke- en spirituele klachten en/of blokkades. Edelstenen hebben de eigenschap om energie af te geven, energie op te nemen en energie te geleiden. Hierdoor hebben ze een bijzondere werking op het lichaam en de geest. Tevens versterken en/of reinigen ze de aura.
Door gebruik te maken van mooie grote edelstenen voeg je de helende energie van de gebruikte edelsteensoort toe aan de massage.
Een massage met warme olie en verwarmde edelstenen zorgt voor een diep ontspannend massageresultaat.
Voor deze edelsteenmassage wordt er gebruikt gemaakt van een combinatie van Rozenkwarts en witte Jade.
Rozenkwarts:
Brengt evenwicht op lichamelijk- en psychisch vlak
Verruimt het gebied tussen Hart- en Keelchakra
Geeft een doorstroming naar boven en beneden om de Basis Chakra’s in balans te brengen
Zorgt voor innerlijke heling, troost en onvoorwaardelijke liefde voor zichzelf en de anderen
Werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s, geeft vertrouwen terug
Witte Jade:
Werkt probleemoplossend
Vertegenwoordigt wijsheid
Brengt rust
Verdrijft negatieve gedachten en energie
Spiritualiteit

 

INDONESISCHE HERBAL HEAVEN MASSAGE

kruidenstempelDe Indonesische Herbal-Heaven massage is een zachte vorm van gezicht- en hoofdreflex en werkt stimulerend/ activerend als ontspannend. Er wordt op een gevarieerde manier gewerkt op gezicht/ hoofd en decolleté met de daarin voorkomende reflexpunten. (met vingers, Indonesische behandelstaaf van versteend hout en 2 warme in olie gedrenkte kruidenstempeltjes gevuld met 12 kruiden). Al deze kruiden hebben hun eigen specifieke werking.
Kruiden: berkenblad, komkommerkruid, groothoefblad, frambozenblad, kopbloem, lavendelbloem, bonenkruid, smeerwortel, zilverschoon, kervel, rozemarijn en paardenstaart.